Niillas Holmberg

poetry & music from the north

Upcoming events with the Sámi poet, musician, actor and activist Niillas Holmberg. 

Back to All Events

Niillas Holmberg Ensemble


  • G Livelab 3 Georgsgatan Helsingfors, 00101 Finland (map)

Niillas Holmberg Ensemble esittää arktista folkmusiikkia (Arktalaš folk-musihkka) pohjoissaamenkielellä. Säveltäjä Roope Mäenpää on sovittanut yhdessä runoilija Holmbergin kanssa kokonaisuuden jossa soi niin jousikvartetti kuin pianotriokin. Konsertissa yhdistyvät arktinen folk, runous, saamenkieli ja musiikki vieden kuulijan matkalle pohjoisen maisemiin.

The Niillas Holmberg Ensemble performs Arctic folk music, or "Arktalaš folk-musihkka" as it's known in the Sami language. Holmberg, the poet, and composer Roope Mäenpää join forces in producing a multidimensional musical experience which takes you far up North.

Niillas Holmberg, laulu & kitara / Lotta Laaksonen, viulu / Emma Kuosmanen, viulu / Jarno Laaksonen, alttoviulu / Roope Mäenpää, sello & piano

http://glivelab.fi/ / Facebook-event

Later Event: February 9
YLVA @ Sápmi Soaré

niillas.holmberg@gmail.com