Niillas Holmberg

poetry & music from the north

Upcoming events with the Sámi poet, musician, actor and activist Niillas Holmberg. 

Back to All Events

Childrens event with Ima, Miro & Niillas

  • Kulttuurikeskus Caisa 17 Mikaelsgatan Helsingfors, Nyland, 00100 Finland (map)

Sápmi álbmotklubba – Iman, Miron ja Niillaksen lastenkutsut / Ima, Miro ja Niillasa mánáidriemut

Sámi álbmotbeaivvi mánáidklubba boahtá fas! (alla suomeksi)

Sápmi Álbmotklubba loaiddasta:

Ima, Miro ja Niillasa mánáidriemut

Kulturguovddáš Caisas

lávvardaga guovvamánu 6. beaivvi 2016 

diibmu 13–15

Ima Aikio, Miro Mantere ja Niillas Holmberg bovdejit mánáid somás álbmotbeaidoaluide, gos musihkka lea váldooasis. Buot guossit besset oassálastit sámi kultuvrii gielaid, lávlagiid ja luđiid bokte.

Ima Aikio lea sápmelaš diktačálli, girječálli ja filbmadahkki, gii lea gieskat ožžon mánáidkultuvrra stáhtabálkkašumi. Son lea ovttas musihkár Miro Manterein almmustuhttán mannan čavčča goalmmát mánáidskearrus Ima mánážat, mas nástin leat mánát.

Niillas Holmberg lea máŋggabealat dáiddár, gii lea dikten das rájes go oahpai čállit. Son lea maid čájáhalli ja musihkár. Dasa lassin son lea jođihan Unna Junná mánáidprográmma tv:s.

Ima, Miro ja Niillasa mánáidriemut jotket mannan jagi sámi álbmotbeaivvi vieru, goas Helssegis lágiduvvui vuosttas buohkaide rabas ávvukonsearta Tavastias.

Doaluid lágida City-Sámit ro.

 

* * * * * 

Saamelaisten kansallispäivän lastenklubi tulee taas!

Sápmi Álbmotklubba loaiddasta / esittää:

Iman, Miron ja Niillaksen lastenkutsut

 

Kulttuurikeskus Caisassa 

lauantaina 6. helmikuuta 2016 

kello 13–15

Ima Aikio, Miro Mantere ja Niillas Holmberg kutsuvat kaikki lapset riemukkaille ja musiikkipitoisille kansallispäivän juhlille, joissa jokainen kutsuvieras pääsee kokemaan saamelaista kulttuuria, kuulemaan saamelaiskieliä ja osallistumaan rytmeihin, lauluihin ja joikuihin, joita yleensä kuulee vain kaukana pohjoisessa, Saamenmaalla. 

Ima Aikio on saamelainen runoilija, lastenkirjailija ja elokuvantekijä, joka on yhdessä äänitaitelija ja muusikko Miro Mantereen kanssa tänä vuonna julkaissut kolmannen levynsä Ima Mánážat, eli Iman lapsoset. 

Niillas Holmberg on monipuolinen taiteilija, joka on runoillut siitä lähtien, kun oppi kirjoittamaan. Kirjallisen tuotannon lisäksi Niillas näyttelee, tekee musiikkia ja toimii mm saamenkielisen Unna Junná -lastenohjelman juontajana.

Iman, Miron ja Niillaksen lastenkutsut jatkavat edellisen vuoden saamelaisten kansallispäivän perinnettä, jolloin Helsingissä järjestettiin ensimmäisen kerran kaikille avoin, ikärajaton juhlakonsertti Tavastialla. 

Juhlan järjestää City-Sámit ry

----

Facebook-event

Earlier Event: February 5
YLVA concert in Jokkmokk
Later Event: February 6
YLVA concert in Helsinki

niillas.holmberg@gmail.com